Of je nou aan het eten bent, een gezellige borrel hebt of gewoon lekker op de bank zit, je hebt altijd een glas in je hand. We drinken de hele dag door. ’s Ochtends starten we de dag met een kop koffie en het einde van de dag sluiten we af met een goed glas wijn (of 3 als het even kan). Wij hebben de mooiste glazen voor alle dranken en gelegenheden voor je op een rijtje gezet.


Wijnglazen

Een goed glas wijn, wie houdt er niet van? Lekker voor bij het avondeten of om gezellig mee te borrelen in het weekend. Champagne, rode wijn of witte wijn, iedere wijn drink je uit een ander glas en met deze glazen in je hand zie je er super fancy uit.

Waterglazen

De uitdrukking water bij de wijn bestaat niet voor niets. Daarom hebben we ook de meest prachtige waterglazen voor je uitgezocht. Naast zo’n mooi wijnglas moet natuurlijk ook een eyecatcher van een waterglas staan.

Cocktailglazen

Misschien wel onze favoriete drankje: cocktails! Zomer of winter, dag of nacht, cocktails kan je altijd drinken. Een cocktail ziet eruit als een feestje en dit lukt natuurlijk niet zonder feestelijk glas. Sla deze prachtige glazen in en probeer één van onze heerlijke cocktailrecepten.

Whisky- en likeurglazen

Sommige mensen sferen erbij: whisky moét je drinken uit een whiskyglas. Ook voor ieder likeurtje bestaat er wel weer een ander glas. Alles maakt verschil: de dikte, de hoogte, de vorm. Scoor nu een glas voor jouw favoriete likeurtje.

Bierglazen

Met al die speciaalbieren op de markt zijn er de afgelopen jaren ook heel veel speciale glazen op de markt gekomen. Een IPA, een blond biertje of een gewoon pilsje. Ook voor bier zijn er glazen in alle vormen en maten.

Lees ook

Met deze mooie glazen drink je je drankje in stijl

Dit zijn de foodtrends voor 2020

Met deze mooie glazen drink je je drankje in stijl

Deze items geven jouw keuken een luxe uitstraling

Met deze mooie glazen drink je je drankje in stijl

Met deze kookboeken maak je het koken een stuk leuker!