Goed nieuws: Oot Granola verwent ons weer met 2 heerlijke nieuwe granola smaken die je niet kan (en wilt!) laten liggen. Als dat geen goed begin is van een winterse dag, dan weten wij het ook niet. Iemand al zin in ontbijt?


Hoe fijn is het om je dag te beginnen met een lekkere bak granola? Tegenwoordig zijn er zo veel recepten met granola, dat je elke dag een ander recept kunt proberen. Variatie is nooit vekeerd toch? Met deze 2 heerlijke nieuwe smaken van Oot ben jij wel even zoet in de winter.

oot
OOT

Keto Granola

Smaak nummer één die Oot introduceert is Keto Granola. Met een heerlijke mix van noten, zaden, pitten, gedroogde aardbeien en meer, kan je de Keto Granola van Oot de meest koolhydraatarme granola van Europa noemen. Waarom? De heerlijke granola bevat maar 4 gram koolhydraten per portie en past daarom perfect in een ketogeen dieet. Daarnaast is de granola niet zoet, maar is hij net zo knapperig als haver en spelt.

Pumpkin Spice Granola

Stiekem waren wij hier zelf het meest benieuwd naar. Deze heerlijke smaak granola bevat namelijk de perfecte smaakcombinatie voor tijdens de koude dagen: quinoa, glutenvrije haver, amandelen, pompoenpitten, lijnzaad, bosbessen en boekweit. Maar wat deze granola echt zo speciaal maakt, is de mix van verschillende spices. Van kaneel tot aan kardemom en kruidnagel: this one has it all. Voor de speculaas liefhebbers is dit een aanrader, de granola smaakt namelijk een beetje naar speculaas. Een goed begin van de dag, niet?

Milieuvriendelijk en efficiënt

Naast de heerlijke granola van Oot hebben ze het ook nog voor elkaar gekregen om hun verpakkingswijze een complete twist te geven. “De nieuwe zakjes granola van Oot gebruiken minder dan de helft van het verpakkingsmateriaal dan de oude standaard zakken,” vertelt Valentine van der Lande, de oprichtster van Oot. Daardoor zijn ze makkelijker door de brievenbus te gooien en passen er meer zakjes in de compacte doos.

Versgebakken

Oot staat natuurlijk bekend om hun heerlijke versgebakken granola, maar wist je dat ze 100% biologisch en glutenvrij zijn? Daarbij zitten de zakjes granola bomvol heerlijke noten, pitten en zaden en worden ze altijd met liefde voor jou gebakken. Ga jij de twee nieuwe smaken proberen?

Heerlijke recepten met granola

Oot komt met 2 nieuwe granola smaken die je moet proberen!

Recept: vegan nana ice cream met granola voor ontbijt

Oot komt met 2 nieuwe granola smaken die je moet proberen!

Recept: Granola Bowl met Coco Greek Style

Oot komt met 2 nieuwe granola smaken die je moet proberen!

2 ingrediënten healthy en chewy 'granola koekjes'