Twee weken geleden hebben wij de verjaardag van Oreo gevierd. Ofja, in Nederland dan.. Normaal gesproken krijg je cadeautjes als je jarig bent, maar Oreo deed het andersom. Wij ontvingen namelijk een cadeau! Een geheel nieuwe smaakervaring: ‘De Oreo Birthday party’. Het koekje zoals wij deze kennen, met een vulling van karamel en gekleurde glitters.

Ons cadeau voor Oreo

Wij hebben de nieuwe smaak goed kunnen ervaren (aangezien inmiddels alle rollen op zijn). En wij kunnen je vertellen; wat een aanrader! Omdat wij toch echt van mening zijn dat iemand die jarig is geen cadeautjes moet uitdelen, maar ontvangen, bij deze een cadeau voor Oreo (en eigenlijk voor iedereen).

Eenvoudig kokos kwark dessert

  1. Een tip om koekjes (of andere voedingsmiddelen) te prakken, zonder een grote bende achter te laten, is de volgende. Gebruik een schone vaatdoek en vrouw deze uit op een vlakke ondergrond. Leg de koekjes in het midden en vouw de vaatdoek in een rechthoek. Gebruik een stevige mok om de koekjes te prakken. Voilà, wanneer je de handdoek openvouwt, is jouw keuken nog schoon en de koekjes in kruimels
  2. Doe 2/3 van de koekkruimels in een kom en voeg de kokossnippers toe. Voeg ook de kwark toe en meng alles door elkaar
  3. Voeg de kokosolie toe aan de rest van de kruimels en meng ook dit door elkaar
  4. Pak vier dezelfde weckpotjes, of gebruik bijvoorbeeld vier waterglazen, en verdeel het kruimel-kokosolie-mengsel over de bodem. Druk hard aan
  5. Verdeel hierna het kruimel-kwark-mengsel over de potjes
  6. Garneer naar wens; bijvoorbeeld met roodfruit, mango of passievrucht

Wanneer je de Birthday Party niet kunt bemachtigen, kun je natuurlijk ook voor de original gaan.

producten

Een cadeautje van Freshhh, voor Oreo!

Oreo Birthday Party

€ 1,39
Shop
Een cadeautje van Freshhh, voor Oreo!

Kokos Snippers

€ 1,79
Shop

 

How simple can it be? How good can it look? En dan nu, heerlijk genieten! Waarom wij zo’n grote fan zijn? Ten eerste, we kunnen geen genoeg krijgen van de smaakcombinatie van het koekje en de vulling. Ten tweede, Oreo koekjes zijn veganistische waardoor vrijwel iedereen het kan eten. In combinatie met bovenstaande recept, kun je de kwart vervangen voor Sojayoghurt. Hierdoor hoeft niemand het dessert over te slaan!

 

Zie ook

Een cadeautje van Freshhh, voor Oreo!

Deze gezonde dadel-kokos bliss balls smaken hetzelfde als oreo's!

Een cadeautje van Freshhh, voor Oreo!

Oreo pancakes, het perfecte zoete ontbijt! (vegan)