Dit kleurrijke recept laat zien dat gezond en lekker koken niet moeilijk hoeft te zijn. Dit heerlijke Mexicaanse gerecht zit vol heerlijke ingrediënten. Met kabeljauw, zelfgemaakte salsa en guacamole wordt het echt smullen! Ook zin in dit frisse zomerse recept? Lees dan snel verder.

Bereidingswijze Mexicaanse vis taco’s

  1. Snijd de kabeljauw in kleine stukjes.
  2. Laat ze in een bakje 30 minuten marineren met het sap van een limoen, de versnipperde rode peper en de olijfolie.
  3. Snijd de rode kool in kleine stukjes, besprenkel met wat zout en laat het 15 minuten zachter worden.
  4. Maak ondertussen de salsa, snijd de tomaten in blokjes, versnipper het uitje en hak de koriander. Meng dit goed door elkaar en breng op smaak met limoensap en een beetje zout.
  5. Maak vervolgens de guacamole, prak de avocado fijn met en vork en mix met de zout en de limoen.
  6. bak vervolgens de vis in een pan op hoog vuur met een beetje olijfolie.
  7. Bak de kabeljauw tot het een goud bruine kleur krijgt.
  8. Maak ondertussen de taco’s klaar door ze in een hete pan aan beide kanten krokant te bakken.
  9. Vul de taco’s met de rode kool, de salsa, de kabeljauw en de guacamole.
  10. Eet smakelijk!

Benieuwd naar meer Mexicaanse recepten? Bekijk hier onze 6 favoriete Mexicaanse recepten.