Wraps zijn er in alle vormen en maten. Je hebt volkoren wraps, dunne wraps, grote wraps, dikke wraps, kleine wraps of sla wraps. Wraps zijn zo populair omdat je er alles mee kunt doen. Je kunt ze eigenlijk met alles vullen en het is lekker. Vandaag hebben we ook weer zo’n heerlijk wrap gerecht: De Spitskoolwraps met gehakt. Dit makkelijke en snelle gerecht is ideaal als snelle avond maaltijd of als lunch en staat in no time op tafel!


Bereiding spitskoolwraps:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snijd ondertussen de ui, spitskool en paprika in kleine stukjes
  3. Verwarm een pan met wat olie en bak hier het gehakt in
  4. Voeg dan de ui en de paprika aan het gehakt toe en roer goed door elkaar
  5. Doe daarna de spitskool erbij en wat zout en peper om op smaak te brengen
  6. Roer door elkaar en laat ongeveer 4-5 minuten mee bakken
  7. Smeer de wraps in met de roomkaas en schep dan het gehaktmengsel er op
  8. Rol de wraps op en leg ze in een ovenschaal
  9. Top af met wat geraspte kaas en zet de wraps voor ongeveer 15 minuten in de oven

Tip: Ook lekker met Aioli saus! Nodig: Zakje Aioli, Crème Fraîche, water. Voeg een klein beetje water toe aan de Aioli en daarna de Crème Fraîche. Roer goed door elkaar en besmeer de wraps. (In plaats van roomkaas)

Eet smakelijk!


Lees ook:

 Koolhydraatarm: Heerlijke Mexicaanse sla wraps!

Heerlijke omelet wraps met gerookte zalm en avocado

Koolhydraatarm: Simpele kip teriyaki sla wraps