Ben jij al een tijdje op zoek naar de perfecte 10 minuten workout? Als je niet veel tijd hebt maar je zelf wel even goed in het zweet wil werken is een 10 minuten workout perfect. Het lijkt misschien erg kort, maar je kunt er al veel resultaat mee boeken. Vooral wanneer je dit vaker doet! Youtube staat vol met filmpjes waarin iemand je meeneemt in een 10 minute workout, wij hebben de 5 beste voor jullie op een rijtje gezet!

1. 10 minute six pack ab workout

Is het jouw doel om een six pack te krijgen? Dan is deze workout voor je buikspieren de perfecte uitdaging voor jou.

2. 10 minute full body workout

Met deze workout pak je je hele lichaam aan in 10 minuten. Bij deze video worden al je spieren aangepakt. Het advies van de trainer is om het 2 tot 3 keer per week te doen voor een goed resultaat.

 

3. Fat burning ochtend routine

Wil je je dag goed beginnen en meteen super veel calorieën en vet verbranden? Dan is dit de workout voor jou! Je werkt je even helemaal in het zweet, maar binnen 10 minuten ben je weer klaar. Dat moet vol te houden zijn.

4.Voor beginners

Als je het wat rustiger aan wilt doen en niet zo veel ervaring hebt, zijn er gelukkig genoeg opties. Deze workout doet het iets rustiger aan dan de andere, maar is nog steeds super effectief!

5. Hardcore voor fanatiekelingen

Als je niet bang bent om je even helemaal in het zweet te werken en wel ergens tegen kan, dan is deze voor jou! 10 minuten lang even helemaal tot het uiterste gaan, zodat je de rest van de dag barst van de energie. Ook zul je natuurlijk sneller resultaat zien. Succes!

Ook lezen: 6 x wat je moet doen (en laten) om een sixpack te krijgen en touwtje springen: 6 redenen waarom dit de ideale workout is.