Nu de zomer er weer aan komt wordt het weer tijd om de korte rokjes en jurkjes uit te kast te halen. Alhoewel cellulitis heel normaal is en iedereen het heeft, snappen wij dat het je onzeker kan maken. Maar zoals je cellulitis kan krijgen, zo kun je er ook voor zorgen dat het vermindert. Doe een van deze workouts om je cellulitis te verminderen en boost je zelfvertrouwen!

De onderbil

De plek waar veel mensen cellulitis hebben, is net onder de billen. Laat deze workout daar nou precies op focussen! Bailey Brown doet alle oefeningen met je mee tegen de kalmerende achtergrond van de zee. Heerlijk sporten zo toch?

 

Even tussendoor

Wil jij cellulitis verminderen door te sporten maar dit combineren met andere workouts? Dan is deze routine van 7 minuten iets voor jou. Doe hem na je warming up voordat je met de rest van je training begint, of doe hem vlak voor je cooling down.

Zin in een uitdaging?

Wil jij op korte termijn veel resultaat behalen? Dan is deze 14 days challenge iets voor jou! Een fijne manier om jezelf te pushen iedere dag te sporten en ritme in je dag te krijgen. Bovendien is het heel belonend om te zien wat je kunt bereiken en hoe snel je lichaam veranderd.

Zo, dan is het nu tijd om uit te kijken naar die heerlijke zomerjurkjes. Weet je niet meer wat je in je kast hebt hangen voor komend seizoen? Wij helpen je je kledingkast op te ruimen met tips en tricks. Zit je er helemaal lekker in met leg dayKrijg in no time strakke benen met deze thuis workout? !