Geniet van dit heerlijke vegan Indiase recept Chana Masala. Lekker met kurkuma, kikkererwten en gember. Het is lekker, maar ook erg makkelijk om te maken: je hebt er maar 1 pan voor nodig! Lees gauw verder voor de bereiding van de vegan Indiase Chana Masala.
Bereidingswijze Chana Masala:
- Snijd de ui, knoflook, gember en groene peper in kleine stukjes. Sauteer dit vervolgens in een wokpan voor ongeveer 5 minuten.
- Voeg nu alle kruiden toe en rooster dit voor 1 minuut.
- Voeg vervolgens de tomaten en de kikkererwten toe. Roer dit goed, totdat de tomaten bijna uit elkaar vallen. Voeg eventueel een beetje water toe als het wat droog lijkt.
- Na 10 minuten voeg je de zout en het citroensap toe. Roer dit goed door en laat nog 10 minuten sudderen.
- Serveer het tot slot met verse koriander, papadums en frisse salade. Tip: ook lekker met rijst of quinoa!