Hier zijn ze, de perfecte geroosterde aardappeltjes! Met maar 4 ingrediënten, heb je deze ultra knapperige aardappeltjes klaar in een handomdraai. De hele familie, je huisgenoot of je liefde zal er dol op zijn! Lees snel verder voor de bereidingswijze.


Bereidingswijze geroosterde aardappeltjes

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden en bedek een bakplaat met bakpapier.
  2. Was de aardappeltjes en dep ze daarna goed droog. Snijd de grotere aardappeltjes in kwarten en de kleinere door de helft.
  3. Doe alle aardappeltjes nu in een kom en besprenkel ze met de olijfolie, dille, zout en peper. Verspreid ze vervolgens over de bakplaat en doe het ze in de oven.
  4. Rooster de aardappeltjes 30 tot 35 minuten. Roer na 20 minuten even over de bakplaat om er voor te zorgen dat ze meer egaal worden gebakken.
  5. Maak de aardappeltjes af met nog wat extra zeezout en serveer met deze lekkere zelfgemaakte vegan mayonaise , een beetje ketchup of deze verrukkelijke truffel mayonaise!
  6. Eet smakelijk!

Combineer deze aardappeltjes bij een van deze 10 lekkere zomerse salades!