Deze sprankelende perzik sangria is het perfecte drankje voor op een mooie zomerdag. Om deze cocktail extra lekker te maken kun je het beste bevroren perziken gebruiken. Waarom? Die zijn extra knapperig en blijven langer koud. Precies wat je nodig hebt om een kan van dit heerlijke zomerse en bubbelende drankje te maken. Wil jij vandaag ook de zomer vieren? Lees dan snel verder voor de bereidingswijze!


Bereidingswijze perzik sangria

  1. Snijd de citroen en sinaasappel in schijfjes.
  2. Doe de bevroren (rijpe) perziken in een kan of karaf en roer ze door elkaar heen zodat het sap vrijkomt.
  3. Voeg hier de Aperol, de Averna, de schijfjes citroen en de sinaasappel aan toe.
  4. Maak het geheel af met de bruisende rosé en roer het door elkaar.
  5. Schenk in glazen en geniet van de heerlijke zomerse perzik sangria!

Benieuwd naar meer zomerse drankjes? Probeer dan ook eens deze cucumber spritz of pak eens uit en maak deze overheerlijke pornstar martini!