Een lekkere curry. Het is simpel, makkelijk en ontzettend smaakvol. Er kunnen namelijk zoveel ingrediënten in verwerkt worden óf juist heel weinig. Veel of weinig, uiteindelijk zullen de curry’s je altijd goed smaken. Wij hebben 5 verse en lekkere curry’s voor je op een rijtje gezet.

Kikkererwten paprika curry met verse pompoen

Deze curry is serieus een aanrader. De smaak van de verse pompoen met kikkererwten en de paprika curry is gewoon te gek. 

Photo by Ella Ollson

Vegan kikkererwten curry met zoete aardappel

Yes, we blijven even bij de kikkererwten curry maar niet met pompoen. Wel met zoete aardappel. Je raadt het vast al, de smaken komen dicht bij elkaar in de buurt en daarom net zo’n succes. Dus aan de slag!

Photo by SIMPLEYVEGAN.COM

Indiase linzen curry

Van kikkererwten gaan we over naar de linzen. Hij zit boordevol voedingsstoffen want linzen zijn nou eenmaal super gezond én lekker. De smaakmaker is de vers gemaakte curry pasta.

PHOTO BY: THEENDLESSMEAL.COM

Glutenvrije mango curry met tofu

Hoe fijn is dat, een glutenvrije curry en ook nog eens vegetarisch door het gebruik van de tofu in plaats van kip. De combinatie van mango met tofu zou je niet zo snel bedenken maar toch is hij hemels. Dus moet jij een glutenvrij dieet volgen? Probeer deze curry!

PHOTO BY: LAURENCARISCOOKS.COM

Groente curry met tuinbonen en spinazie

Niet een oranje of rode curry maar een lekkere groene curry. Tuinbonen zijn niet bij iedereen favoriet maar bij deze curry zie jij dat gewoon door de vingers.

Photo by DELICIOUSMAGAZINE.CO.UK

Lees ook

5x verse en lekkere curry’s

Thaise noodles met paksoi, zeewier en sojabonen

5x verse en lekkere curry’s

Snel te bereiden exotische Thaise kokossoep