Wanneer je besluit vegetarisch te gaan eten, zal dit niet alleen veel invloed hebben op jouw leven, maar ook zeker op dat van je partner. Jullie zullen rekening moeten houden met elkaars eetgewoonten en dat kan, vooral als je samenwoont, best lastig zijn. Om nou iedere dag twee aparte maaltijden te koken is zonde. Daarom vind je hier 5 vegetarische recepten die jij en je partner allebei lekker vinden.


Vegetarische pasta bolognese

Pasta is er in vele varianten, vooral vegetarisch. Maar wist je dat je ook een pasta bolognese makkelijk vegetarisch kan maken? Je vervangt het gehakt met heerlijke Pulled Oats van Gold&Green. Je partner zal het gehakt waarschijnlijk niet eens missen. Deze variant is namelijk veel lekkerder!

Recept vegetarische pasta bolognese

Vegetarische curry met gember

Is je partner gek op Indische gerechten zoals curry? Geen probleem, want ook dit gerecht is makkelijk vegetarisch te maken. In deze variant zit naast allerlei andere lekkere ingrediënten ook gember, wat super goed is voor je gezondheid. Gezond, simpel en hartstikke lekker!

Recept vegetarische curry met gember

Vegetarische cheeseburger

Kan jouw partner zijn of haar liefde voor vlees niet afstaan? Gelukkig zijn er genoeg vegetarische ‘vlees’ varianten het leven ingeroepen. Zo ook de vegetarische burgers. Deze kan je in bijna iedere supermarkt wel vinden. Zo hoeven jullie geen gedag te zeggen tegen de cheeseburger. Sommige vegetarische burgers smaken zo echt naar vlees, dat je niet eens door hebt dat je vega eet.

Recept vegetarische cheeseburger

Burrito met zoete aardappel, honing en feta

We all love burrito’s, en met deze vegetarische versie wil je nooit meer anders. De combinatie van de zoete aardappel, honing en feta is namelijk hemels. En nog een voordeel: deze burrito is ook nog eens gezond. Zo kan je toch nog cheaten, alleen dan op een gezonde manier.

Recept burrito met zoete aardappel, honing en feta

Gnocchi Mac ’n Cheese met truffel

De populaire Mac ’n Chesese met een twist. Namelijk met Gnochhi en truffel! Een heerlijk warme en vullende maaltijd voor de koude winterdagen. Wij zijn er vrij zeker van dat dit jullie nieuwe favoriete gerecht wordt. En het is ook nog eens zo in elkaar geflanst.

Recept Gnocchi Mac ’n Cheese met truffel

Lees ook

5 vegetarische recepten die jij en je partner allebei lekker vinden

Recept: heerlijke vegan boerenkool met tempé

5 vegetarische recepten die jij en je partner allebei lekker vinden

Recept: vegan gele curry met tofu en kikkererwten

5 vegetarische recepten die jij en je partner allebei lekker vinden

Recept: aardappel en paddenstoelen au gratin