In deze tijden van quarantaine kan de verveling nog wel eens toeslaan. Na alle recepten uit je kookboek geprobeerd te hebben en uitgepuzzeld te zijn is het weer tijd voor iets nieuws. Maar wat moet je vandaag nou eens doen? Neem eens een kijkje bij #doescreatief en jouw dagen van verveling zijn ten einde.


Iedere dag een challenge

In deze coronatijden barst het van de challenges op het internet. Het is dan ook een goede manier om bezig te blijven thuis. Maarja, wachten tot de volgende challenge viral gaat, gaat ook vervelen. Neem daarom eens een kijkje op het platform van #doescreatief. Hier vind je iedere dag een nieuwe challenge om thuis uit te voeren. Zo hou je het niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kinderen leuk in huis.

Op het platform van #doescreatief vind je challenges als een online karaoke avond, het wisselen van kleding met vrienden en sportieve challenges zoals zo lang mogelijk planken om je buikspieren toch nog in shape te houden. Kortom, er zal geen dag meer voorbij gaan zonder dat je iets te doen hebt.

Doe mee met #doescreatief

Ben jij overtuigd en wil je meedoen aan deze toffe challenges? Meld je dan nu aan op doescreatief.nl met je e-mailadres en ontvang iedere ochtend een nieuwe challenge. Ze zijn natuurlijk ook te volgen op Facebook en Instagram. Heb jij een challenge gedaan? Deel dit dan op social media met @doescreatief en #doescreatief. Natuurlijk kan je ook zelf een uitdaging bedenken en delen met #doescreatief. Hoe creatiever, hoe leuker!

Lees ook

Een einde aan quarantaineverveling met #doescreatief

Recept: de veelbesproken Dalgona koffie

Een einde aan quarantaineverveling met #doescreatief

De lekkerste poké bowls in Amsterdam bestel je hier

Een einde aan quarantaineverveling met #doescreatief

Met deze gratis workout apps maak je sporten wel leuk