De horeca blijft voorlopig nog even gesloten en dat vinden we allemaal erg jammer. Geen terrasjes, uitgaan of lekker uiteten. En als er iets is wat we missen, dan zijn het wel de overheerlijke poké bowls in onze favoriete restaurants. Gelukkig zijn er genoeg restaurants die bezorgen in deze tijd en dus hoef je je favoriete gerecht niet te missen. De lekkerste poké bowls van Amsterdam bestel je hier.


Poké Perfect

Met maar liefst vijf vestigingen in Amsterdam is er altijd wel een Poké Perfect in de buurt te vinden. En dat is maar goed ook, want ze bezorgen nu ook gewoon aan huis. Ideaal dus als je even geen zin hebt om te koken of gewoon zin hebt in een lekkere poké bowl. Met een ruim aanbod zit er voor iedereen wel wat lekkers bij. Bestellen kan via UberEats of Thuisbezorgd, waarbij je poké bowl zo aan de deur wordt afgeleverd. Dat moesten wij van Freshhh natuurlijk even uitproberen en dat zag er zo uit:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Poké Perfect (@poke.perfect) op

Online bestellen bij Poké Perfect doe je hier.

Nog meer sushi…

Sushito

Ook Sushito bezorgt in de coronatijd gewoon lekker aan huis. Sushito is net als altijd zeven dagen per week geopend. Je kan je diner afhalen, maar je kan het ook laten bezorgen. Ze werken namelijk samen met Deliveroo, Thuisbezorgd en UberEats waardoor ze bijna in heel Amsterdam kunnen bezorgen. Genieten maar!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Take me hooooome 🎶 #takeaway #togo #takemehome #pokebowl #sushibowl #sushito #sushitobowl #amsterdam

Een bericht gedeeld door SUSHITO (@sushito.amsterdam) op

The Poké Market

Ook de Poké Market is overgegaan op thuisbezorgen om zo toch nog hun heerlijke poké bowls met Amsterdam te kunnen delen. Helaas kunnen we even niet plaatsnemen in één van de gezellige locaties, maar gelukkig kan je het ook thuis heel gezellig maken. De Poké Market heeft een groot aanbod en moet je dus ook zeker een keer proberen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Surprise your best friend with a yummy Poké bowl dinner tonight🤗✨

Een bericht gedeeld door The Poké Market (@ilovepokemarket) op

Lees ook

De lekkerste poké bowls in Amsterdam bestel je hier

Recept: Makkelijke poké bowl met mango en zalm

De lekkerste poké bowls in Amsterdam bestel je hier

Recept: Makkelijke poké bowl met gemarineerde tonijn

De lekkerste poké bowls in Amsterdam bestel je hier

5x lekkere vegetarische poke bowls om van te smullen!