We zijn natuurlijk allemaal bekend met de caesar salade. Wil je eens een nieuwe variant proberen op deze bekende salade, dan hebben wij een heel lekker recept voor jou! Geef de caesar salade een extra gezonde én plantaardige twist met deze lekkere variant van Gold&Green® met Pulled Oats®, rode kool, witte kool en boerenkool. Deze caesar salade met miso boerenkool is de perfecte maaltijdsalade. Extra fijn: hij is ook nog eens super snel klaar.


Bereiding caesar salade met miso boerenkool

De dressing:
1. Klop alle ingrediënten voor de dressing samen tot één geheel en zorg dat ze goed gemengd zijn.
2. Proef voor en breng de dressing op smaak met zout en peper.

De salade:
1. Snijd de witte kool, rode kool en wortel in dunne reepjes. Voeg vervolgens een handje boerenkool toe.
2. Verhit wat olie in een pan en voeg de Pulled Oats® toe. Bak in 2-3 minuten op middelhoog vuur.
3. Meng nu de salade-ingrediënten met de Pulled Oats. Sprenkel de dressing tot slot over de salade en hussel door elkaar. Garneer de salade met sesamzaadjes. Eet smakelijk!

Zie ook

Recept: vegan caesar salade met miso boerenkool

4 simpele vegan recepten om deze week te proberen

Recept: vegan caesar salade met miso boerenkool

5x lekkere vegetarische poke bowls om van te smullen!

Recept: vegan caesar salade met miso boerenkool

Plantaardige Supreme Burger met Coleslaw en Guacamole