Houd jij ook zo van barbecueën op in de zomer? Serveer dan deze smaakvolle couscoussalade met pulled oats® erbij! Weleens van gehoord, pulled oats? Het is een eiwitrijke vleesvervanger, ideaal voor je vega vrienden! Deze couscoussalade krijgt zijn prachtige kleur door de kurkuma, wat ook nog super gezond is. Hij is heerlijk fris door het fruit en de kruiden, ideaal voor in het zonnetje!


Probeer ook eens deze couscoussalade met mango en munt!

Bereidingswijze couscoussalade

  1. Breng water aan de kook voor de couscous. Voeg het groentebouillonblokje, de kurkuma, paprikapoeder en honing toe en roer het geheel. Voeg de couscous en olijfolie toe. Haal de pan van het vuur, meng goed en houd 5-7 minuten de deksel op de pan.
  2. Doe wat olijfolie in een koekenpan en bak de in blokjes gesneden ui, garam masala en Ras El Hanout. Voeg daarna de Pulled Oats toe. Zet het vuur hoog en bak 2 minuten.
  3. Snijd de dadels, abrikozen, boerenkool en kruiden in stukjes.
  4. Meng het Pulled Oats mengsel, de dadels, abrikozen, kikkererwten, boerenkool, kruiden en granaatappelpitjes.
  5. Serveer met tzatziki en flatbread.

Lees ook

Noord-Afrikaanse couscoussalade met Pulled Oats

Vegan: Portobello miso burger met guacamole

Noord-Afrikaanse couscoussalade met Pulled Oats

Vegan BBQ: gepofte zoete aardappel met tofu geitenkaas en gekarameliseerde pecannoten

Noord-Afrikaanse couscoussalade met Pulled Oats

Mediterrane burgers van Pulled Oats