Als we bij Freshhh wel ergens blij van worden, zijn het niet alleen vegan recepten, maar ook lekkere, hele simpele, suikervrije en koolhydraatarme “zoete” tussendoortjes. Zoals deze kokosmakronen. Je maakt ze met maar 2 ingrediënten  (3 als je er zelf nog een suikervervanger aan toe wilt voegen.) Simpeler kunnen we het niet voor je maken! Ideaal om op een zondag een hele boel van te maken en ze de volgende week mee te nemen als tussendoortje naar school of werk.

Bereiding kokosmakronen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Meng de kokosrasp en de kokosmelk samen in een kom.
  3. Kneed de 2 ingrediënten en maak er balletjes van. (Als het mengsel iets te droog is, kun je nog wat kokosmelk toevoegen)
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de balletjes hier op.
  5. Bak de makronen 15 tot 20 minuten in de oven, tot ze goudbruin kleuren.
  6. Laat ze vervolgens afkoelen en zet ze in de koelkast.
  7. Na 1,5 uur zijn ze klaar om op te eten!

Enjoy!

 

 


Probeer ook:

Dadel banaan koekjes

Healthy glutenvrije brownie bites

Heerlijke koolhydraatarme chocolat chip cookies