We hebben geluk met het mooie (zeg maar gerust ‘mega mooie’) weer deze zomer. Tijdens de hitte kunnen wij vaak maar aan één ding denken: ijsjes. Maar wat als je een beetje op wilt letten? Dan laat je de chocolade-room-ijsjes toch liever liggen. Met dit recept kun je zorgeloos genieten, aangezien deze ijsjes laag in calorieën zijn. Heerlijk voor een warme zomerdag of tijdens het avondzonnetje. Super snel te bereiden!

Bereiding Kokos Kersen IJsjes

  1. Meng in een blender of met een staafmixer de kokosmelk, kokossnippers en 100 gram van de kersen
  2. Giet het mengsel in ijsvormpjes naar wens
  3. Snijd de kersen door het midden en verwijder de pit. Snijd nogmaals door de helft. Voeg ongeveer 6 partjes kersen per ijsje toe
  4. Zet de vormpjes voor minimaal 3,5 uur in de vriezer

Je kunt natuurlijk variëren met verschillende soorten fruit. Gebruik bijvoorbeeld ook eens de passievrucht of maak een combinatie van mango en blauwe bessen. Probeer ook eens dit vegan Oreo ijs!

IJsvormpjes

Zelfgemaakte kokos kersen ijsjes!

IJsvorm Papegaai

€ 2
Shop
Zelfgemaakte kokos kersen ijsjes!

IJsvorm Ster

€ 14,95
Shop