Chiapudding is een van onze favoriete ontbijtrecepten. Het is super lekker, voedzaam en laag in koolhydraten! Chiazaad is al jaren een van de populairste superfoods. Hier zijn genoeg redenen voor, want chiazaad is goed voor heel veel dingen. Het draagt bij aan het behouden van een soepele huid, het verkleint de kans op diabetes en het helpt je bij het verbranden van vet. De ideale manier om chiazaad te eten, is in de vorm van pudding. Wij hebben 4 heerlijke recepten voor jullie uitgezocht!

 

Makkelijke chiapudding met amandel en kokosmelk

choosing chia

Deze chiapudding is makkelijk te maken en ook nog eens super lekker! Je kan hem als een gezond ontbijt eten en er lekker veel fruit aan toevoegen. Voor de variatie kan je het fruit ook weglaten en het vervangen door bijvoorbeeld chocolade. Zo heb je ook een super lekker toetje!

Chia-pudding recept, zo gemaakt en super lekker!

Super lekkere chiapudding in peanutbutter & jelly stijl

minimalist baker

Voor de pindakaas liefhebbers: deze heerlijke chiapudding met pindakaas met blauwe bessen en sinaasappel! Ook deze is super gezond en is een leuke variatie op je normale ontbijt. Zeker de moeite waard om eens uit te proberen! Hieronder vind je het recept.

Recept: chippudding in peanut butter & jelly stijl

Heerlijke chippudding met pompoen

Taylor Kiser

We kennen allemaal wel de pumpkin spice latte, dit recept is hier de chippudding versie van! Hij is super lekker gevuld met havermelk, pompoen, kruiden en pecannoten. Vind hier onder het recept.

Recept: pumpkin chiapudding 

Mocht je dol zijn op pumpkin spice? Probeer dan ook onze pumpkin spice latte en de pumpkin spice overnight oats.