We doen het bijna allemaal, foto’s maken. Foto’s die wij met de wereld kunnen delen. We moeten nu eenmaal laten zien waar we zijn, met wie we zijn en wat we dus ook aan het doen zijn. Het is haast zo dat wanneer we geen foto hebben gemaakt en gedeeld, dat deze gebeurtenis ook niet heeft bestaan. We zijn bijna geobsedeerd met zijn allen. Er zijn daarom dan ook niet voor niets perfecte applicaties waar jij jouw foto nóg mooier mee kunt maken. Applicaties waar jij bijvoorbeeld kunt spelen met licht en donker. Of applicaties waar jij een perfecte Instagram story mee kan maken. Wij hebben daarom 3x apps voor de perfecte (Instagram)foto’s op een rijtje gezet.

Applicatie #1 Canva

Deze app is in staat om foto’s aan te passen op formaat, omlijsting, stickers etc. Hierdoor kan jij er perfecte Instagram story’s mee maken. Dus, heb jij een bedrijf waar jij veel mensen moet kunnen bereiken en wil jij dat doen via Instagram. Is het belangrijk voor je dat de story’s pakkend zijn en een professioneel uiterlijk hebben? Maak dan zeker gebruik van deze app want naast foto’s kan jij hier ook nog de mooiste logo’s en bijvoorbeeld uitnodigingen mee ontwerpen.

Applicatie #2 ProCamera.

Met deze app haal jij het maximale uit je fotocamera. Wil jij foto’s maken van een lekker gerecht in een restaurant? Probeer deze professionele camera dan uit. Deze app beschikt namelijk over geavanceerde functies die niet standaard in jouw telefoon zijn ingebouwd.

Applicatie #3 Adobe Photoshop Express: Editor

Met deze applicatie kan je – je foto’s professioneel editten. Met editten bedoel ik bijvoorbeeld collages maken van een serie foto’s, tekst en stickers toevoegen, tekststijlen aanbrengen of een gave zwart-wit filter toepassen.

Heb je je perfecte foto eenmaal gemaakt? Druk ‘m af met deze Smartphoto kortingscode!

#nospon

Bekijk ook

3x apps voor de perfecte (Instagram)foto’s

Tips: hoe fotografeer je het beste je eten

3x apps voor de perfecte (Instagram)foto’s

Dit is waarom Instagram food-foto's jou helpen gezonder te eten