Bij Freshhh zijn we dol op de Thaise keuken. We raken er dan ook nooit op uitgekeken. Eigenlijk vinden we al het eten dat uit Thailand komt lekker, vooral de curry’s smaken zijn bij ons favoriet. Ook de pad thai zullen we nooit beu raken. Voor iedereen die ook zin heeft in een lekkere Thaise maaltijd delen we 5 van de lekkerste Thaise gerechten. Het leuke is dat deze recepten ook nog eens snel op tafel staan en super gezond is. Lees snel verder voor de recepten!


Vegetarische Pad Thai met een heerlijk zelfgemaakt sausje

Een heerlijke Pad Thai is een van de Thaise recepten die het eerst bij ons opkomt als we denken aan Thaise recepten. Deze vegetarische versie is klaar in een handomdraai en smaakt verrukkelijk!

Recept: vegetarische pad thai met heerlijke zelfgemaakte saus

vegetarische pad thai
ekomenu.nl

Thaise kokossoep met oesterzwammen

Thaise kokossoep, ook wel bekend als Thom Kha kai, word normaal gesproken met kip gegeten. Deze  versie met oesterzwammen is net zo knapperig en smaakvol als de normale maar helemaal vegetarisch!

Recept: Thaise kokossoep met oesterzwammen

Thaise kokossoep
via Loveandoliveoil.com

Pittige Thaise groene curry met garnalen

Naast lekkere Pad Thais en soep staat de Thaise keuken bekend om de lekkerste curry’s. Deze groene curry met garnalen en onder andere paksoi is fris, pittig en bovenal verrukkelijk!

Recept: pittige Thaise groene curry met garnalen

Thaise curry met garnalen

Thaise rode curry met lekker veel groente

Naast groene en gele curry’s hebben ze in Thailand ook heerlijke rode curry’s. Deze rode curry zit vol met groente en heeft een lekkere twist! Kijk snel verder voor het recept!

Recept: Thaise rode curry met lekker veel groente 

rode curry
cookieandkate.com

Frisse knapperige Thaise salade

Zin in een lekker Thais recept dat ook nog eens fris en gezond is? Dan is dit het recept voor jou! Deze salade zit vol met gezonde ingrediënten en is perfect als lunch of als frisse zomerse maaltijd.

Recept: frisse knapperige Thaise salade

knapperige Thaise salade
Gold & Green