De Nationale GezondheidsBeurs vindt van 1-4 februari plaats in Jaarbeurs Utrecht. Dé plek om inspiratie op te doen voor gezond leven, eten en lekker bewegen. Freshhh  kreeg een hele toffe uitnodiging om twee dagen een korte presentatie te geven op de beurs en tevens hebben wij de mogelijkheid om 100 gratis tickets weg te geven (op = op!).

Presentatie Freshhh

Donderdag 1 februari van 12.30-12.55 uur en vrijdag 2 februari van 12.30-12.55 uur geeft co-founder en hoofdredactrice Jip Isabel een korte presentatie in het ‘Bloggers Theater’, over hoe zij haar ongezonde levensstijl heeft omgegooid en hoe je met een paar simpele aanpassingen jouw eigen levensstijl al een stuk gezonder kunt maken! Na de presentatie is er ook een meet en greet en kun je gezellig even babbelen en kennis maken met Jip. Ziet ze jou daar? (Écht, dat zou ik heel erg leuk vinden!!)

Photo by Marit Lemmens Photography

Naast onze presentatie is er natuurlijk nog veel meer te beleven op de beurs. Er zijn actieve workshops, proeverijen, presentaties en meet en greets met meerdere personalities, bloggers, coaches en auteurs.  Je vind er tevens alles over de nieuwste trends m.b.t.  fitness, yoga, massages, beauty, food, gadgets en nog veel meer en natuurlijk kun je er ook heerlijke healthy sapjes en andere lekkernijen halen. Al met al, een beurs die je niet mag missen!

Gratis tickets & tickets met korting

De eerste 100 tickets die je bestelt via onderstaande link, zijn gratis. Zijn deze op? Dan kun je daarna met diezelfde link, de tickets met 50% korting bestellen. Wees er dus snel bij!

Bestel je gratis ticket(s) hier!

See you there!


Info

De Nationale GezondheidsBeurs

1 tot en met 4 februari 2018
Jaarbeurs Utrecht
Open van 10.00 – 17.30 uur
www.gezondheidsbeurs.nl

Presentatie Freshhh in ‘Bloggers Theater’

  • Donderdag 1 februari van 12.30-12.55 uur
  • Vrijdag 2 februari van 12.30-12.55 uur


Leer Jip alvast een beetje kennen:

Je moet nog zó veel doen, maar besluit Netflix te gaan kijken – column

Ik dacht dat ik niet leuk genoeg was, want geen enkele man wilde een relatie. – Column

Het ligt niet aan jou, maar aan die verschrikkelijke pashokjes! – Column