Koken draait onder anderen om inspiratie, ervaringen en creativiteit. Samen dingen creëren, mensen blij maken. En precies dit gebeurt tijdens ZUID invites aankomende maandag 17 september. Binnen het concept ZUID invites nodigt executive chef Richard Way elk seizoen een andere chef uit voor een buitengewone samenwerking. Met komende maandag tijdens de nieuwe editie: ‘Restaurant BREDA’. Dit betekend, gegarandeerd zijn van een mooie avond!

ZUID invites BREDA

Editie 3: ZUID invites Restaurant BREDA

Chefkoks Freek van Noortwijk en Guillaume De Beer zijn van jongs af aan al beste vrienden en zakenpartners. Na hun eerste eigen restaurant Guts & Glory volgden al snel restaurant BREDA, Pita (Foodhallen) en Maris Piper. Samen met Richard Way staan de mannen komende maandag in de keuken van ZUID!

Schuif aan voor een exclusief diner waarbij de smaken van Freek van Noortwijk en Guillaume de Beer worden gecombineerd met die van ZUID. Een 6-gangen diner voor €60,- per persoon of een 6-gangen diner inclusief wijnarrangement voor €100,- per persoon. Een plekje reserveren? Dit kan door te bellen naar 020-2103321 of te mailen naar gabi@restuarantzuid.amsterdam. Bekijk de event pagina voor meer informatie.

Vorige editie

Tijdens de vorige editie, afgelopen 25 juni, combineerde Richard Way de smaken van ZUID al met Wolf Atelier. Niemand minder dan Michael Wolf van restaurant Wolf Atelier en Prinz Wolf werd uitgenodigd om restaurant ZUID te verrijken met smaken uit de keuken van Wolf Atelier. Sinds drie jaar heeft Michael zijn eerste eigen restaurant geopend in Amsterdam, Wolf Atelier, daarna volgde al snel de tweede, Prinz Wolf.

ZUID-ChefsEvent-250618-FBheader-930x523 zuid-diner-1 Zuid-diner-3-1

Fotografie: Restaurant ZUID & La Toya Ramsahai

De kookstijl van Freek van Noortwijk en Guillaume De Beer laat zich het best omschrijven door ogenschijnlijk simpele gerechten met zeer complexe smaken. Laat je komende maandag verassen bij restaurant ZUID.

Zie ook

Komende maandag al plannen? Want dit food-event mag je niet missen!

Nu ook geopend in 010: Foodhallen!

Komende maandag al plannen? Want dit food-event mag je niet missen!

5 x healthy hotspots in het bourgondische Brabant