29 april opende Hunkemöller (na een testfase van een maand) hun eerste ‘HKMX Sportswear Store’, in Berlijn. Het is voor het eerste dat de lingerieketen een winkel volledig gericht op hun HKMX activewear opent. Al prachtige en comfortabele sportkleding, van yoga leggings tot tennis topjes, bij elkaar in 1 walhalla voor de actieve dames. Hunkemöller is van plan om HKMX als aparte keten uit te rollen in de komende 5 jaar. Wij kunnen niet wachten tot hij in Nederland komt.

Na de opening van de HKMX winkel in Berlijn openen we later dit jaar nog 3 eigen winkels, en onze langetermijnvisie is om in de komende 5 jaar 50 winkels te openen. – Hunkemöller’s CEO Philip Mountford

Foto: Hunkemöller

Winkel beleving

Naast dat je alle fashionable en kwalitatief mooie sport producten nu bij elkaar hebt, is de winkel zo ingericht dat het shoppen een ware beleving wordt. Ze spelen in op de social media trends van tegenwoordig.  Dit met hun social media wall en geïntegreerde selfie-camera waarmee je direct je  winkelervaring kan delen.

De technologie stopt ook niet daar! Ze hebben een speciale muur bij de sport BH sectie, waarmee je met een interactieve touch screen de perfecte sport BH voor jezelf kunt vinden. Daarnaast hebben ze ook nog een bodyscan waarmee je je fitnessresultaten kan meten.

Al met al, een winkel die wij graag in ons eigen kikkerlandje verwelkomen! Ben je binnenkort in Berlijn en ga je langs deze super toffe winkel? Laat ons dan even weten wat je er van vond en natuurlijk welke pareltjes je van de toffe collectie hebt aangeschaft!