Emoji’s, we zien ze dagelijks voorbij komen en maken er waarschijnlijk ook allemaal dagelijks gebruik van. Eigenlijk zijn ze niet meer weg te denken uit de online-wereld. De Emoji’s helpen ons een gevoel of uitdrukking over te brengen; het maakt het online communiceren eigenlijk ook gewoon een stuk leuker! Wij van Freshhh zijn heel erg blij dat er ook gedacht is aan de foodies onder ons. De collectie food-Emoji’s wordt namelijk ook constant uitgebreid. We wisten eigenlijk niet eens dat het er zoveel waren.. Dit jaar nog (2018) komen er ook nog een aantal nieuwe food-Emoji’s bij en wij gaan alvast verklappen welke dit zijn!

Favo Emoji’s

Iedereen heeft natuurlijk een favoriete Emoji, deze staat wellicht onder de sneltoets ‘Vaak gebruikt’. Wij konden geen echte favoriet kiezen, daarom bij deze onze top 3 food-Emoji’s.

Watermeloen Sushi Avocado

De Smiley

De meest gebruikte, eerste en bekendste Emoji is natuurlijk de Smiley. De basis voor alle andere Emoji’s met gezichtsuitdrukkingen. De Smiley vormt al 45 jaar hét icoon voor de lach op ons gezicht. Al sinds 1972 is de slogan van Smiley: Making the world a happier place. In 1997 zag Nicolas Loufrani, de zoon van de maker van de eerste Smiley, de mogelijkheid om zijn eigen Originele Smiley te digitaliseren. Smiley was daar!

Mijn idee voor Smiley’s was simpelweg om een nieuwe, universele taal te creëren die tegelijkertijd voor iedereen toegankelijk was. Ongeacht leeftijd, taal, geslacht, ras of religie. – (Nicolas Loufrani)

De nieuwe food-Emoji’s

Rapapa, maak je klaar. Deze food-Emoji’s zullen dit jaar nog online komen! Vooral van de ‘Mango’ worden wij heel erg gelukkig (Okay, de Cupcake is ook niet verkeerd). En dit zijn ze nog niet allemaal, maar alleen degene die zijn vrijgegeven. Dus houd je update in de gaten, want wie weet worden wij foodies nóg gelukkiger gemaakt.

Cupcake Mango Sla

De huidige food-Emoji’s

Dit zijn de food-Emoji’s die wij al kennen. Wat is jullie favoriet (of top drie)?

Aubergine Banaan Bento box Verjaardagstaart Broccoli Burrito Tomaat Wortel Kaas Kersen Chocolade Kokosnoot Gekookte rijst Koekje Spiegelei Komkommer Curry en rijst Karamel dessert Vlees Dango Donut Dumpling Maiskolf Viskoekje Gelukskoekje Franse frietjes Aarbei Gefrituurde garnaal Druiven Groene appel Salade Hamburger Honingpot Hot dog Hete peper IJs Kiwi Citroen Vlees op bot Meloen Oden Pannenkoeken Perzik Pinda's Avocado Peer Pie Ananas Popcorn Bowl met eten Aardappel Kippenpoot Pretzel Rode appel Bacon Rijstbal Rijst cracker Zoete aardappel Sandwich Schaafijs Cake Pizza Softijs Spaghetti Noodles Sushi Taco Take away Sinaasappel Tomaat Watermeloen

Zie ook

Een ode aan alle food-emoji’s: Het is World Emoji Day!

Hoe start ik een vegan levensstijl?

Een ode aan alle food-emoji’s: Het is World Emoji Day!

Deze handige gadget ondersteunt jou in je healthy lifestyle