Opgelet en pak je agenda erbij! Dit is het aller beste nieuws voor onze vegan friends! Er komt eindelijk een Vegan Food festival naar Nederland! Het Festival zal plaatsvinden in Amsterdam op 7 en 8 juli! We zijn natuurlijk al gek op festivals, maar dit wordt alleen nog maar beter! Wij kijken  in ieder geval enorm uit naar deze zomer voor alle Food Festivals!


Vegan Food Festival

Het Vegan Food Festival is een Festival van 2 dagen dat zal plaats vinden in Amsterdam op 7 en 8 juli 2018! Er zullen meer dan 40 lokale en internationale food stands. Ook zullen er gezellige filmavonden zijn met leerzame documentaires en is er genoeg te leren over het groene leven en de toekomst! Verder is er natuurlijk ook muziek te vinden, live bands en kunstenaars.

Food Festivals

Food Festivals worden steeds populairder in ons land. Aankomende zomer is nu al vol gepland met leuke, gezellige en vooral lekkere Festivals. Een van de bekendste Food Festivals van Amsterdam is toch wel De Parade. Deze zal plaats vinden van 11 t/m 27 augustus! Ook is er dit jaar een Pizza & Pasta festival te bezoeken (6 augustus), een burger festival (19 augustus), een kip festival (25-27-28 augustus) en natuurlijk is er ook een wine festival te bezoeken (29 septemeber t/m 1 oktober)

Vegan Food

Over vegan food wordt steeds meer bekend, en mensen krijgen steeds meer kennis. Daardoor wordt het ook steeds populairder onder de Nederlanders. Wij van Freshhh staan helemaal achter de Vegan lifestyle. We vertellen jullie er veel over, en schrijven natuurlijk heerlijke recepten! Nieuw in dit wereldje? Dan raden wij je zeker aan om deze zomer een kijkje te gaan nemen tijdens het Vegan Food Festival!


Lees ook:

Hotspots Barcelona: 6 heerlijke -niet bekende- healthy en vegan plekjes

Sushi Festival Rotterdam: de Langste Sushi bar van heel Nederland!

Helemaal in balans na een bezoekje aan het Happy Spirit Days festival