Gewoon even zin om groot uit te pakken? En heb je zin in lekker eten?  Dan komen deze zondag brunch ideeën wel van pas! Een lekkere uitgebreide zondag brunch gezellig met vrienden? Wie wilt dat nou niet? Wij hebben voor jou een gezonde brunch samengesteld.


Bruschetta met Mozzarella en courgette

Dit heerlijke gerecht mag niet missen tijdens jou zondag brunch. Deze versie is vegetarisch en wordt gemaakt met courgette, mozzarella en wat verse munt.

Sandwich met pompoenhummus

De sandwich kan natuurlijk niet missen in een echt goede brunch. Wij hebben voor jou deze sandwich met pompoenhummus uitgekozen. Speciaal voor de sportieve typetjes onder ons.

Kipwraps met limoenmayonaise

Wraps komen in alle soorten en maten voor en je kan er mee blijven variëren. Vandaag hebben we deze kip wraps met limoenmayonaise. Krijg je nou niet alle wraps in 1 dag op? Bewaar ze in doe koelkast voor de volgende dag als lunch!

Tosti met avocado, pesto en mozzarella

Van tosti’s krijgen we nooit genoeg. Ook met dit gerecht kan blijven variëren. Houd je van kaas? Dann doe je er lekker veel kaas op! Houd je van wat pittiger? Doe er dan wat pepertjes bij!

Groene smoothie bowl

Een groene smoothie is natuurlijk heerlijk als ontbijt, maar kan ook prima bij een brunch gegeten worden. Het is super gezond, en zit borden vol groenten en fruit. Houd je hiervan nou ook wat over? Dit gerecht kun je ook de volgende dag als smoothie mee naar je werk nemen!


Lees ook:

Easy to go, deze heerlijke koolhydraatarme lunch met bacon en kipfilet sla wraps

Dit zijn de 10 simpelste vegan recepten ooit!

Gezonde chocolade taart (vrij van gluten en lactose)

Ciabatta vega burgers met simpele gekarameliseerde ui