Nog heel even wachten en dan begint de zon weer regelmatig te schijnen. Alleen al om die reden heb ik voor jou een lekker recept: aardbei, framboos yoghurt ijsjes. Het is heerlijk verfrissend en deel ze vooral uit aan bijvoorbeeld, collega’s, vrienden of familie.
Benodigdheden
Blender, houten stokjes en ijsvormpjes
Bereiding Aardbei, framboos yoghurt ijsjes
- Doe de yoghurt in de blender en snijd de aardbeien in stukjes.
- Voeg de aardbeien, frambozen en één banaan toe aan de yoghurt
- Mix dit tot een glad mengsel, giet dit vervolgens in de ijsvormpjes gelijkmatig
- Prik de houten stokjes in de vormpjes en zet dit in de vriezer voor 4 a 5 uur
- Controleer of de ijsjes al goed bevroren zijn, zo ja dan kan je de vormpjes uit de vriezer halen
- Hou de vormpjes even onder de warme kraan, zodat je ze er makkelijk uit kan halen
Wacht niet te lang met opeten, eet smakelijk!