Dit klinkt ons als muziek in de oren. Chocolade, pindakaas en bananen. Een betere combinatie bestaat er bijna niet en jawel, je kunt met deze 3 ingrediënten dus de lekkerste bites voor bij de koffie na het eten, voor bij je dessert of gewoon als tussendoortje maken. En spoiler alert, deze bananen bites zijn MEGA LEKKER!
Bereiding bananen bites
- Leg wat bakpapier op een plaat of groot bord.
- Snijd beide bananen in dunnen plakjes en leg de helft ervan op het bakpapier.
- Smeer wat pindakaas op de plakjes en bedek elk toefje pindakaas met een ander plakje banaan.
- Plaats deze vervolgens 30 minuten in de vriezer, totdat de bananen torentjes bevroren zijn.
- Smelt de kokosolie en pure chocolade au bain marie. roer dit goed door elkaar tot het volledig samen gesmolten is.
- Haal de banaantjes uit de vriezer en gebruik een lepel om de bananentorentjes te bedekken met de gesmolten chocolade.
- Zet ze vervolgens nog een uur in de friezer.
- Voordat je ze gaat eten, laat ze een klein beetje ontdooien en..
- ENJOY!
Probeer ook:
Healthy lactose en glutenvrije brownie bites