Pannenkoeken als ontbijt, ja waarom niet! Deze kokos pannenkoekjes zijn heel makkelijk te maken en super lekker. Misschien een goed idee voor in het weekend? Het is heel smaakvol door de kokosrasp en persoonlijk een favoriet van mij. Dit ontbijtje maak ik zelf altijd op zondagochtend, echt een goede start van mijn dag. Maak het geheel af met vers rood fruit en bon appétit.
Benodigdheden
Een kom om de ingrediënten te mixen, mixer met garde, koekenpan en een soeplepel.
Bereiding kokos pannenkoekjes
- Prak de bananen fijn en doe dit in de kom.
- Voeg hier de bloem en bakpoeder aan toe.
- Tik de eieren boven de kom en voeg hier ook de kwark aan toe.
- Mix dit mengsel tot een glad beslag.
- Als laatste voeg je ook nog wat kokosrasp toe aan het beslag. Mix het nog één keer goed door.
- Zet vervolgens de koekenpan op het vuur en verwarm de olijfolie of boter.
- Gebruik een kleine soeplepel om kleine ronde pannenkoekjes mee te maken.
- Bak de pannenkoekjes goudbruin aan twee kanten gaar op laag vuur.
- Vervolgens verdeel je 4 pannenkoekjes op elk bord en garneer met vers rood fruit. Gebruik hier bijvoorbeeld frambozen, aardbeien en blauwe bessen.
Eet smakelijk