Bij een lekkere borrel of een feestje is een bak met nacho’s en een guacamole-dip natuurlijk niet te missen. Met deze heerlijke guacamole verwen jij jezelf en jouw gasten. Benieuwd naar het recept? Lees dan gauw verder!
Bereidingswijze Guacamole:
- Snijd de 2 trostomaten in kwarten, verwijder vervolgens de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes, brunoise. Vervolgens is het tijd om de 15 gram koriander fijn te snijden en de rode ui de snipperen.
- Snijd vervolgens de avocado’s doormidden en verwijder de pit. Haal het vruchtvlees uit de schil en snijd het in blokjes. Leg dit in een kom en prak dit met een vork of stamper tot een romige puree.
- Meng vervolgens de tomaat, koriander en rode ui door het avocado-mengsel en voeg tot slot de halve theelepel komijn en limoensap toe. Breng je guac eventueel nog op smaak met peper en zout. Eetsmakelijk!