Om buikvet te verbranden zouden we eigenlijk minstens vier maaltijden per dag moeten eten en twee appels moeten toevoegen aan ons dagelijkse dieet. Neem er bijvoorbeeld één voor het ontbijt en de ander als een sap. Appels helpen namelijk om op een natuurlijke manier vet te verbranden. De buik is een gedeelde waar veel ophopingen van vet plaats vinden. Wat kunnen we nou doen op dit te voorkomen en te verhelpen? Wij raden je aan om onderstaande voedingsmiddelen aan je dagelijkse dieet toe te voegen. Om een platte buik te krijgen, moet je je een beetje inspannen en een aantal dingen opofferen. Sommige voedingsmiddelen moet je gewoon echt vermijden.


Appel

Appels zijn erg goed voor het helpen bij vet verbranden. Dit komt omdat ze rijk zijn aan vitamine C, flavonoïden en bètacaroteen. Het is belangrijk dat je er minimaal 2 of 3 op een dag neemt wil je echt vet verbanden. Begin je dag voortaan altijd met een appel, en eet er een bij het middag eten en je kan het ook goed als tussendoortje nemen.

Selderij

Deze groente mag niet missen in je dieet. Het helpt je om op een natuurlijke manier gewicht te verliezen en gaat perfect samen met een hoop voedingsmiddelen. Daarnaast is het ook nog eens lekker, maakt niet uit hoe je het maakt. Selderij bevat een hoop vitamine C en calcium wat de hoofdreden is van het gewicht verliezen.

Avocado’s

Avocado’s bevatten oliezuur, iets dat helpt om het hongergevoel uit de stellen. Daarnaast bevatten ze ook veel vezels die ons helpen naar een platte buik. Het is voldoende om één avocado per dag te eten en deze kun je makkelijk verwerken in salades of maak er een crème van.

Tomaten

Tomaten kan je goed verwerken in salades of sauzen en ze zijn makkelijk te combineren met veel maaltijden. De Tomaten verminderen de ophoping van lipiden in je bloed. Hierdoor reinigen ze je lichaam en dat zorgt ervoor dat vet zich niet ophoopt.

Wilde zalm

Dit is een topper in het verbranden van je buikvet. Wilde zalm bevat veel eiwitten en heeft een hoog omega 3 gehalte. Hierdoor is wilde zalm heel effectief in het laten smelten van je buikvet. Je hoort vaak dat mensen een omega 3 tekort hebben en zodra ze niet aanvullen zal het buikvet verdwijnen

Haver

Haver zit vol met vezels en al het goeds van een volkoren graan. Vermijd wel de bewerkte varianten. Maak in de ochtend bijvoobeeld een havermoutpapje. Voeg er wat kaneel, walnoten en bessen aan toe en je hebt een top ontbijt! Havermout kan voor gewichtsverlies zorgen doordat het een verzadigd gevoel geeft.


Lees ook:

3 pilates oefeningen voor een strakke buik

Voeding voor mooie, sterke nagels en haar

3 dingen die je nu moet doen, om je buikje kwijt te raken!