We kijken er al maanden naar uit en nu is het eindelijk zo ver: de terrassen mogen weer open! Wat ons betreft is er niets beter dan een biertje of een lekkere lunch in de zon op een mooi terras. Onze hoofdstad zit vol met geweldige terrassen, hopelijk zullen we ze de komende tijd allemaal zo veel mogelijk bezoeken. Om jullie op weg te helpen zetten we 6 van de leukste terrassen in Amsterdam op een rijtje. Zodat jullie straks iedere keer op een andere mooie plek van de zon en het leven kunnen genieten.


De vergulden Eenhoorn

Bij de vergulden Eenhoorn heb je helemaal niet meer het idee dat je in de stad bent. Je waant je even op een gezellige boerderij omringd door groen en gezelligheid. Je kan er terecht voor de lunch, diner of borrel. Vooral met mooi weer zit je er heerlijk in de tuin.

De Plantage

Midden in de Plantage buurt naast Artis vind je cafe restaurant de Plantage. Aan het prachtige Artisplein vind je misschien wel een van de mooiste terrassen van Amsterdam. Je hebt er bijna de hele dag zon en je kan er ook nog eens lekker eten.

Thuis aan de Amstel

Bij Thuis aan de Amstel kun je genieten van prachtig uitzicht over de Amstel. Het voelt hier alsof je even op vakantie bent uit de stad, daarnaast schijnt hier bijna de hele dag de zon.

Noorderlicht café

Neem de pont naar de NDSM werf en vindt daar de leukste cafés en restaurants. Zo ook Noorderlicht cafe. Je geniet hier van prachtig uitzicht over het IJ en er is altijd wat leuks te beleven.

Pension Homeland

Deze bijzondere plek op het Marineterrein was een paar jaar geleden nog voor iedereen verborgen. Nu kun je er de hele zomer heerlijk in de zon genieten en is er volop leven. Ook kun je je bezoek aan pension homeland combineren met een duik in het water!

 

Spanjer en van Twist

Van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, blijven de grachten toch wel een van de mooiste. Bij Spanjer en van Twist zit je heerlijk aan de gracht en kun je de hele zomer genieten van de gezelligheid en de voorbij varende bootjes.