Beetje bekend in Amsterdam én pizza enthusiast?, dan zal Nnea je vast bekend in de oren klinken. Het Italiaanse pizzarestaurant, geopend in 2019, is favoriet onder pizzalovers. Houd jij ook zo van pizza? Dan hebben wij hebben goed nieuws: vanaf 14 februari opent het restaurant haar deuren ook voor lunch! Daar worden wij enthousiast van. 


Lunchen met authentieke pizza’s

Wanneer je dacht dat pizza een ongezonde lunchoptie is, think again. De pizza’s van nNea worden namelijk gemaakt van een authentieke bodem en verse lokale ingrediënten, op de echte Italiaanse manier. Het restaurant werd zelfs 13e in de lijst van top 50 beste pizza’s van Europa. Daarbij heeft nNea, behalve pizza, nu ook vers gebakken brood dat gemaakt is van deeg dat wel 50 uur (!) rijst. Om de koude winterdagen door te komen hoeven we dus geen ticket naar het zonnige Italië te boeken; we kunnen zo bij nNea aan de Bilderdijkstraat binnenstappen.

Zen op z’n Italiaans

Om de opening voor lunch feestelijk te vieren, verrast nNea ons allen met een speciaal concept: mediteren bij nNea mét pizza. Ja, je leest het goed. Genieten van een warme lunch en tegelijkertijd mindful met onze eetmomenten omgaan. De Italianen doen het namelijk all the time, dus tijd voor ons om dit kunstje onder de knie te krijgen.

Het Italiaanse restaurant verandert op vrijdag 7 februari in een meditatieruimte voor ‘pizza-meditatie’ lunches. Een gecertificeerde meditatiedocent coacht je door je te leren hoe je helemaal mindful en zen kunt worden. Pizza eten én tegelijkertijd aan je mindfulness werken: als dit niet geweldig is, dan weten wij het ook niet meer.

pizza meditatie nNea
Istock

Ben jij erbij?

Ben jij net zo enthousiast als wij en zie je het wel zitten om helemaal zen te worden en vervolgens heerlijk te lunchen? Meld je dan nu aan voor  de meditatiesessie met heerlijke pizza’s bij nNea. Je kunt hier tickets bestellen voor de ‘Pizza Meditatione’ en je hebt jezelf een plekje gereserveerd op 7 februari. Trommel je vrienden alvast op en plan een heerlijke Italiaanse weekendlunch!

Lees ook

Restaurant nNea gaat heerlijke Napolitaanse pizza’s ook tijdens lunch serveren

De leukste restaurants voor een date in Amsterdam

Restaurant nNea gaat heerlijke Napolitaanse pizza’s ook tijdens lunch serveren

5 gezonde pizzabodems waar je van afvalt

Restaurant nNea gaat heerlijke Napolitaanse pizza’s ook tijdens lunch serveren

Meditatie voor beginners: 5 oefeningen om je practice te boosten