We hebben er weer een héél fijne plek bij in Amsterdam. Het gloednieuwe aparthotel Boat&Co opende onlangs haar deuren in de Houthavens. Om haar komst te vieren organiseert Boat&Co een fijn feestje – voor en door Amsterdammers. Tijdens de Boat&Co Pop-up Rooms stelt het unieke hotel haar kamers beschikbaar voor Amsterdamse ondernemers die met elkaar de stad een beetje opfleuren met eten, kunst, fashion en selfcare. En jij kunt deelnemen aan deze fijne workshops, want de toegang is gratis!


Nieuwe hotspot: aparthotel Hotel Boat&Co en restaurant Vessel Amsterdam

Een nieuwe hotel dus. Niet zomaar één, maar een gloednieuw uniek aparthotel met appartementen en hotelkamers aan het IJ in Amsterdam. Het stijlvolle Hotel Boat&Co in de Amsterdamse houthaven is voorzien van een knap interieur met frisse tinten. In het aparthotel huur je een kamer voor een paar nachten óf een volwaardig appartement voor langere tijd. De appartementen hebben allemaal uitzicht op het IJ, Auping-bedden, een luxe keuken en comfortabel meubilair. De badkamers zijn voorzien van een luxe regendouche en Marie-Stella-Marisproducten. Het hotel is ook uitgerust met een fijne gym & wellness, een atrium en een restaurant en bar.

Restaurant Vessel

Woon je in Amsterdam en heb je geen stijlvolle slaapplek in onze hoofdstad nodig, lees dan tóch nog even mee. Restaurant Vessel, met uitzicht over het IJ, is zeker een bezoekje waard. Met een gezellige open haard, unieke smaken en prachtig interieur (wij noemen groen, geel en kopertinten met véél planten – we like!) wil je ook hier zeker een bezoek aan brengen. De perfecte winterse hotspot, want na een fijne wandeling en frisse neus gehaald te hebben, strijk je hier heerlijk neer voor de knisperende open haard. Een grote eetzaal met een tropische touch brengt sfeer in de Amsterdamse Houthavens. Het restaurant opent eind november, maar de bar is alvast geopend voor een drankje (of twee).

Vier de opening met fijne (selfcare) workshops

Van woensdag 13 t/m zaterdag 16 november transformeert Boat&Co in één grote pop-up expositie/workshop/bioscoop/mini-restaurant en meer. Boat&Co viert de opening vier dagen lang met bezoekers en biedt lokale ondernemers een podium. Honger na al dat struinen door de hotelkamers en deelnemen aan workshops? Ook daar is aan gedacht. Curator Yo-Kaw-Pat stelde samen met chef-kok Ricardo van Ede (restaurant Vessel) een tijdelijk menu samen dat exclusief verkrijgbaar is tijdens de Boat&Co Pop-up Rooms.

Merken en ondernemers van de Boat & Co Pop-up Rooms

Diverse merken, artiesten en ondernemers organiseren inspirerende workshops tijdens het pop-up festijn van Boat&Co. En het fijne is: de toegang is helemaal gratis! Zo vult Marie-Stella-Maris de kamer met een fijne geurworkshop en geeft Ruelle Sous Marin een flower arranging workshop. Heren laten zich kosteloos trimmen en groomen bij Barber School. Ook is er een talk over het consumeren van – en liefde voor – dieren door Isabella Rozendaal en Brandt & Levie worstenmakers. Ook zijn er Yoga sessies, een Clean Dutch Skincare workshop en is de gym en wellness van Boat&Co deze dagen gratis te bezoeken. Benieuwd naar de complete lijst met Pop-up Rooms? Dit is de to-do-list van de Boat&Co Pop-up Rooms:

 • Yo-kaw x Ricardo – exclusive menu Vessel invites
 • Marie-Stella-Maris – Scent experience
 • This is Gary – Live painting
 • Isabella Rozendaal x Brandt & Levie – Talk
 • Thessa Meijer X This is Gary– Short film
 • BOAT&CO x Marie-Stella-Maris – Gym & Wellness
 • Juuls Kiryanova – Creative stretch classes
 • Ruelle Sous Marin x London Essence – Flower arranging
 • Witlof Skincare – Clean Dutch Skincare workshop
 • FØ Jewelry x CAES – Fashion
 • Zarlasht Zia – Art experience
 • Barbershool Amsterdam x Aestetic of a man
 • YogaWorks – Yoga sessions
 • Kidsclub aan het IJ with nanny service (alleen op zaterdag)