Ben jij nog op zoek naar een goed restaurant voor Valentijnsdag? Dan hebben wij de perfecte plek gevonden voor jou en je date: Tres. Wat dit culinaire restaurant bijzonder maakt is dat het intiem en eigenzinnig is. Snel reserveren dus, want er zijn maar 16 zitplekken. Intiemer dan dat wordt het niet.


Tres

Dit restaurant zit wel op een heel bijzondere plek. Namelijk in een oude jazzkelder in Rotterdam. Eén ding is zeker, dit wordt een avond om nooit te vergeten. Bij binnenkomst zal je niet doorhebben dat je een restaurant binnenstapt. Via een smalle trap ga je de kelder in. Hier vind je een hoge bar met 16 zitplaatsen en een open keuken. Je kan dus precies zien wat er allemaal gebeurt en de keuken en dat wil je zeker niet missen.

Menu

Bij Tres geniet je niet van een uitgebreid 3-gangen menu. Nee, bij Tres krijg je een tasting menu van maar liefst 18 gangen(!) De gerechten zijn het middelpunt van het restaurant. Bij Tres ligt de focus op lokale gerechten met een duurzame bereiding. En nee, je krijgt hier geen stamppot met rookworst. Iedere gang beleef je weer een andere smaakbelevenis die je nog niet eerder hebt geproefd. De gerechten mogen dan wel lokaal zijn, maar er worden bereidingstechnieken vanuit de hele wereld gebruikt om jouw (18) bord(en) te vullen.

Als je op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring dan is dit the place to be. De gerechten zien er simpel en minimalistisch uit, maar de smaken vertellen een heel ander verhaal. De gerechten vormen samen met een drankarrangement een geweldige smaakervaring.

Adres: Vijf Werelddelen 75, 3071PS  Rotterdam

Lees ook

Intimite dining bij Tres Rotterdam

Restaurant nNea gaat heerlijke Napolitaanse pizza's ook tijdens lunch serveren

Intimite dining bij Tres Rotterdam

De vrijmibo hotspot van Amsterdam: Bar Bitterbal

Intimite dining bij Tres Rotterdam

Houd je vast: Mora en de Vegetarische Slager introduceren de vegetarische frikandel