Woon je in Rotterdam of heb je een dagje Rotterdam op de planning staan? Breng dan vooral een bezoekje aan één van deze leuke lunch hotspots in Rotterdam. Wij hebben de 6 leukste hotspots waar je het lekkerst en gezelligst kan lunchen voor je op een rijtje gezet!


Lunch hotspots in Rotterdam: CROOS

CROOS is een gezellige plek in Rotterdam waar je naast een heerlijke lunch ook rustig achter je laptop kan werken met een lekker kopje koffie. De lunch hotspot is zo speciaal omdat er afwisselende kunstwerken van verschillende kunstenaars aan de muur hangen en het een knus interieur heeft. De bediening bij CROOS is hartstikke (kind)vriendelijk en ze zorgen er altijd voor dat je met een lach naar buiten loopt. Zeker de moeite waard om dus eens een bezoekje te brengen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Croos (@croosrotterdam) op

Adres: Exercitiestraat 2, Rotterdam

Lunch hotspots in Rotterdam: The Tea Lab

Bij The Tea Lab in Rotterdam kan je niet alleen terecht voor een heerlijk kopje warme thee, maar ook voor een heerlijke lunch. Het menu van The Tea Lab is gevarieerd en er is genoeg keuze. Denk hierbij aan een lekker stukje huisgemaakte taart, of een avocado toast. Vegans zitten hier overigens ook op het goede adres: er is zijn genoeg vegan en glutenvrije opties voor jullie. Net als CROOS is The Tea Lab ook een fijne plek om even achter je laptop te duiken en je werk te doen – en dat natuurlijk met een warm kopje thee erbij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Tea Lab (@thetealab) op

Adres: Nieuwe Binnenweg 178A, Rotterdam

Lunch hotspots in Rotterdam: OP HET DAK

Lekker lunchen in de buitenlucht met de Rotterdamse ‘skyline’ als uitzicht? Klinkt als een perfecte date, en lunchspot OP HET DAK in Rotterdam heeft het te bieden. Op het dak bevindt zich een moestuin waarin lekkere groentes worden geteeld, die worden verwerkt in de lunches. Geen zorgen: als het een keer slecht weer is is er ook mogelijkheid om binnen te genieten van je lunch en het prachtige uitzicht.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OP HET DAK (@ophetdak) op

Adres: Schiekade 189, Rotterdam

Lunch hotspots in Rotterdam: Baker & Moore

Naast een leuke sfeer in de lunchspot, is de kwaliteit van het eten ook heel belangrijk en bij Baker & Moore hebben ze hier alle verstand van. Bij Baker & Moore in Rotterdam kan je je eigen sandwich of salade zelf samenstellen, Create it Yourself is daarom ook hun standaard motto. Naast een heerlijke lunch kun je bij Baker & Moore ook terecht voor een gezellige high-tea. Yum!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Baker&Moore Rotterdam (@bakerandmoore) op

Adres: Westblaak 147, Rotterdam

Lunch hotspots Rotterdam: Little V

Verstopt achter de Laurenskerk zit het sfeervolle Vietnamese restaurant Little V. Deze lunch hotspot is een hip tentje met een gezellig en sfeervol interieur (leuk voor op de kiek!). Daarnaast zorgen ze ook voor een heerlijke typische Vietnamese lunch. Denk hierbij aan een heerlijke kokosflens met garnalen of Pho soep. Little V serveert niet alleen lekkere lunches, maar zijn ook te bezoeken voor een lekker diner en tropische cocktails en smoothies.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Little V (@littlevrestaurants) op

Adres: Grotekerkplein 109, Rotterdam

Lunch hotspots in Rotterdam: Juffrouw van Zanten

Voor een lekkere lokale lunch of brunch zit je op het goede adres bij Juffrouw van Zanten in Rotterdam. Deze lunch hotspot heeft het allemaal in huis: van borrels tot een zoete hap. De menukaart is namelijk oneindig lang. Juffrouw van Zanten heeft een plek gecreëerd waar je rustig kan werken achter je laptop, maar waar de kinderen ook van harte welkom zijn en zich kunnen vermaken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Judith van Zanten (@juffrouwvanzanten) op

Adres: Lusthofstraat 27, Rotterdam | 2e Middellandstraat 27, Rotterdam

Zie ook

6 x de leukste lunch hotspots in Rotterdam

Recept: frisse vegan chocoladecake met sinaasappel

6 x de leukste lunch hotspots in Rotterdam

Pilates: 4 oefeningen voor beginners

6 x de leukste lunch hotspots in Rotterdam

Dit zijn de mooiste yogascholen van Nederland