Ben jij toe aan een echt selfcare momentje? Dan hebben wij goed nieuws. Weleda, het merk dat je vast wel kent van die fijne natuurlijke verzorgingsproducten, opent nu ook in Amsterdam een City Spa. Hier kun je terecht voor allerlei heerlijke behandelingen waarbij je verwend wordt met – uiteraard – de fijnste Weleda producten.


Weleda City Spa Amsterdam

Weleda combineert in haar nieuwe City Spa verzorging, schoonheid en gezondheid om jou een ontspannen behandeling te bieden. De holistische behandelingen zorgen ervoor dat jij op natuurlijke wijze weer helemaal tot jezelf komt. De City Spa is daarbij duurzaam ingericht met natuurlijke materialen en heeft een warme, kalmerende sfeer. Ideaal dus om op natuurlijke wijze helemaal tot rust te komen. Ook verzorgt de City Spa in Amsterdam workshops, zodat jij zelf kan leren om hoe jij je huid het beste kan verzorgen. Zo kan je een me-time momentje altijd toepassen.

Weleda City Spa Amsterdam
Weleda

Selfcare moment met de Weleda behandelingen

De City Spa biedt verschillende soorten behandelingen aan: ontspanningsmassages, sportmassages, hot stone massages en skin retreat gezichtsbehandelingen. Zeker in de winter kunnen we zo’n verwarmende massage of fijne gezichtsbehandeling wel gebruiken. De Weleda producten die hierbij gebruikt worden, zijn volledig natuurlijk en huidvriendelijk. Zo weet je zeker dat je huidje goed behandeld wordt. Of je nu een oppepper wilt voor je huid, stijve spieren hebt van het sporten of gewoon omdat jij jezelf even lekker in de watten wilt leggen met massage: de Weleda City Spa is the place to be.

Weleda City Spa
Weleda

Heb jij nu net zoals wij zin om je lekker te laten verwennen in deze city spa? Breng dan een bezoekje aan de Weleda City Spa in de Jan Pieter Heijestraat 111 in Amsterdam.

Lees ook:

Hier wil je heen: Weleda opent nieuwe City Spa in Amsterdam

Handige tips voor een natuurlijke huidverzorging

Hier wil je heen: Weleda opent nieuwe City Spa in Amsterdam

Dit is de béste huid verzorging tijdens de winter maanden!

Hier wil je heen: Weleda opent nieuwe City Spa in Amsterdam

Wat is de beste huidverzorgingsroutine? Een expert legt uit