Ben je op zoek naar een goede yogascholen waar jij lekker kunt ontspannen en yoga beoefenen? Kwaliteit is één ding, maar een fijne en rustgevende sfeer is ook heel belangrijk. Gelukkig zijn bijna alle yogascholen sfeervol en fijn om je lessen in te volgen. Wij hebben de allermooiste yogascholen voor je op een rijtje gezet.


Yogascholen Nederland: Equal Yoga – Amsterdam

Deze yogaschool is niet alleen een plaatje van zichzelf, maar is ook nog eens een van de fijnste yogascholen om je lessen te volgen. Equal geeft verschillende lessen in yoga, zoals Hot Power YogaYin Yoga en Barre Class. In de studio kun je gebruik maken van de mat die zij voor je hebben klaargelegd, maar je kunt ook je eigen matje meenemen. Er zijn kleedkamers voor mannen en vrouwen en douches waar je lekker onder kunt springen na een intensief lesje yoga.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Equal Yoga (@equalyoga) op

Adres: Rozengracht 191 & Linnaeusstraat 30, Amsterdam

Yogascholen Nederland: Movements Yoga – Amsterdam

Deze heerlijke yogaschool bevindt zich ook in Amsterdam. Er hangt een rustige sfeer en net als bij Equal kun je hier veel verschillende yoga soorten uitoefenen zoals Yin YogaPilates en Hot Barre. De lessen worden gegeven in een wit-geschilderde zaal met grote ramen. Zie je het al voor je? Je bent je oefeningen aan het uitvoeren in een heerlijk zonnetje. Zeker eens de moeite waard dus om bij Movements Yoga langs te gaan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door movements yoga amsterdam (@movementsyoga) op

Adres: Overtoom 230, Amsterdam

Yogascholen Nederland: Lila Yoga – Haarlem

Lila Yoga is een kleine yogaschool in Haarlem, maar dat betekent niet dat hij minder mooi is. In de yogastudio zijn veel planten te vinden wat zorgt voor een rustige sfeer. De eigenaressen Marloes en Noortje willen laten zien dat yoga niet alleen zweverig is, maar dat het echt kan helpen bij je gezondheid en je ontspanning.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lila Yoga (@lilayogahaarlem) op

Adres: Oranjeboomstraat 168, Haarlem

Yogascholen Nederland: iYoga – Utrecht

Zodra je deze yogaschool binnenkomt, is het net alsof je een plantenparadijs instapt. Het interieur is super stijlvol, maar tegelijkertijd geeft het door de hoeveelheid aan planten een ontspannende sfeer. Perfect voor een yogalesje, zeggen wij. Tijdens de lessen wordt er veel gekletst en gelachen, maar je komt ook aan je dagelijkse dosis rust toe. Naast yogalessen geven iYoga ook workshops van (inter)nationale topdocenten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door iYoga Utrecht (@iyoga_utrecht) op

Adres: Amsterdamsestraatweg 227

Yogascholen Nederland: Yogajuf – Rotterdam

Deze yogaschool bevindt zich in Rotterdam Zuid en is leuk ingericht. Je voelt je daarom ook gelijk op je gemak als je de yogaschool instapt. Bij de Yogajuf geven ze workshops en lessen in verschillende soorten yoga, zoals Ashtanga Yoga, Yin Yoga en Vinyasa Yoga.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dé yogastudio van R’dam Zuid (@yogajufrotterdamzuid) op

Adres: Pretorialaan 33b, Rotterdam

Yogascholen Nederland: Delight Yoga – Amsterdam / Den Haag

Deze prachtige yogaschool heeft meerdere studio’s, en ze zijn allemaal prachtig. De ruimtes zijn groot en er komt genoeg licht binnen. Er hangt een rustige en persoonlijke sfeer in de studio’s. De yogaschool heeft verschillende locaties in zowel Amsterdam als Den Haag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ⚭ D E L I G H T Y O G A (@delight.yoga) op

Adres: Weteringschans 54, Weesperstraat 63, De Clercqstraat 66-68, Prinseneiland 20G, Nieuwe Achtergracht 11, Amsterdam | Scheveningseweg 14, Den Haag

Bekijk ook: