Ga jij binnenkort beginnen met yoga of zoek je al een tijdje naar een fijne yoga school/studio? Stop met zoeken: in het hart van Nederland zijn namelijk genoeg fijne en goede yoga studio’s te vinden! Van Hot Yoga tot Pilates: wij hebben de beste yoga studio’s van Amsterdam voor je op een rijtje gezet.


Delight Yoga

In hartje Amsterdam (én Den Haag) is Delight Yoga te vinden: een yoga studio waar ze verschillende soorten yoga aanbieden. Denk hierbij aan Hatha Yoga, Yin Yoga, Mysore, Pranayama, Astanga Led, Vinyasa Yoga en nog veel meer. Daarnaast geeft Delight Yoga ook verschillende workshops over yoga, wat erg interessant is. Het fijne aan Delight Yoga is dat de ruimtes waarin je de yoga-houdingen uitvoert erg licht zijn en je compleet tot rust kan komen. En wees gerust: je hoeft echt geen yoga-pro te zijn om hier je lessen te volgen. Ook beginnende yogi’s zijn van harte welkom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚭ D E L I G H T Y O G A (@delight.yoga) on

Adres: Nieuwe Achtergracht 11, Weteringschans 53, Prinseneiland 20G Amsterdam

Movements Yoga

Bij Movements Yoga – ook wel bekend als ‘Absolute Yoga’ – kan je compleet tot rust komen in de sfeervolle, lichte en rustige ruimtes. Bij deze yoga studio in Amsterdam beoefen je verschillende yoga-stijlen, van pilates tot hot yoga. De houdingen worden beoefend in ruimtes van wel 40 graden, puffen dus! Gelukkig neemt het team van Movements Yoga je af en toe (als het mooi weer is uiteraard) ook eens mee naar buiten om je yoga-houdingen uit te voeren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by movements yoga amsterdam (@movementsyoga) on

Adres: Overtoom 230, Amsterdam

Hot Flow Yoga

Op zoek naar een gezellige maar ook rustige yoga studio in Amsterdam? Neem dan eens een bezoekje aan Hot Flow Yoga. Je kunt hier terecht voor Power Yoga, Ashtanga Yoga, Vinyasa Yoga en nog veel meer. De opgewarmde ruimtes maken je spieren lekker los en zorgen ervoor dat jij zonder enige blessures en een lach op je gezicht naar huis gaat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hot Flow Yoga (@hot.flow.yoga) on

Adres: Koninginneweg 221, Prinsengracht 489, Amstelkade 107A Amsterdam

Equal Yoga

Deze populaire yoga studio in Oud-West mag natuurlijk niet ontbreken. Bijna iedereen in Amsterdam is bekend met Equal Yoga en dat vinden wij bij Freshhh niet zo raar. Bij Equal Yoga kun je terecht voor een pittig lesje hot yoga. Dus neem je handdoek maar mee, want dat wordt zweten!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Equal Yoga (@equalyoga) on

Adres: Rozengracht 191 & Linnaeusstraat 30, Amsterdam

Volksyoga

Yoga with a view: bij Volksyoga ligt jouw hart als dit is wat je zoekt. Sporten en bewegen in de buitenlucht is erg goed voor je lichaam, en daar weet Volksyoga alles van. De yoga-houdingen worden uitgevoerd op het dakterras van het Volkshotel met een prachtig uitzicht – wanneer het weer het natuurlijk toelaat. Of je het ’s ochtends of ’s avonds doet? De keuze ligt compleet bij jou.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Volkshotel (@volkshotel) on

Adres: Wibautstraat 150, Amsterdam

Zie ook

Dit zijn de 5 beste yoga studio’s van Amsterdam

Wat is Iyengar yoga?

Dit zijn de 5 beste yoga studio’s van Amsterdam

Bekende yoga-houdingen: dit zijn de fijnste om mee te beginnen!

Dit zijn de 5 beste yoga studio’s van Amsterdam

Goede voornemens: zo houd je ze wel vol