Valentijnsdag komt eraan en dit is de tijd om je handen uit je mouwen te steken. Met deze heerlijke valentijnstaart kom je de dag wel door. Hij is mega lekker, maar ook nog eens gezond! Een voorbeeld van een perfecte taart zonder toegevoegde suikers en onnatuurlijke kleurstoffen. Dat betekent zonder schuldgevoel lekker snoepen met je lief! Dus duik die keuken in, want hij is in een handomdraai gemaakt.

Bereiding Valentijnstaart

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Doe de gestoomde biet in de staafmixer samen met wat citroensap. Voeg daarna de banaan toe en mix het nog een keer.
  3. Doe dit vervolgens in de blender samen met de rest van de ingrediënten.
  4. Giet het daarna in de bakvorm.
  5. Zet vervolgens de taart een halfuur in de oven.
  6. Draai de taart om als die klaar is, de onderkant is namelijk veel egaler om er een topping op te doen.
  7. Zet de taart vervolgens een kwartiertje in de koelkast en maak ondertussen de topping.
  8. Voeg alle ingrediënten voor de topping toe.
  9. Als de topping klaar is kun je die over de taart doen.

Eet smakelijk!


Probeer ook:

Koolhydraatarm: Monchou taart met bramen

HOMEMADE- Healthy en raw blueberry cheesecake

Pompoen cheesecake, een guilt-free pleasure!