Deze glutenvrije bananen oatmeal proteïne pancakes zijn perfect om je dag mee te beginnen en als lunch. Ga je vandaag sporten? Dan kun je deze pannenkoekjes ook goed gebruiken voor een energy kick. Start je dag met dit heerlijke pancake recept voor een echte energie-boost. Lekker!
Bereidingswijze Glutenvrije Bananen Oatmeal Proteïne Pancakes:
- Stop de banaan in een kom en prak met een vork.
- Voeg vervolgens de eieren toe en meng dit tot het goed is gemixt.
- Stop daarna de oats in een blender. Voeg dan de gemixte oats en kaneel toe aan de bananenmix en roer dit goed door.
- Verwarm vervolgens een koekenpan met een beetje olie.
- Giet ¼ beker van de mix in de koekenpak en bak vervolgens één kant voor 1,5 minuten. Draai de pancake om en bak deze kant ook voor 1,5 minuut (tot ze goudbruin zijn aan beide kanten).
- Serveert eventueel met een beetje kaneel en siroop. Eetsmakelijk!