Als de koektrommel openstaat is de verleiding groot om meer dan één koekje te pakken, toch? Maar dit is niet zo heel gezond voor het lichaam. Daarom heb ik hier een gezondere variant, eentje waar je gerust wat meer van mag eten. Heel makkelijk te maken en lekker als tussendoortje!

Bereidingswijze havermout dadel koekjes

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden en pak alvast een bakplaat en leg daarop het bakpapier.
  2. Pak de keukenmachine erbij en stop de dadels erin, vervolgens maal je deze tot hele kleine stukjes.
  3. Voeg hier de kokosrasp, speltmeel, havermout, kaneel, honing en water aan toe.
  4. Strooi er een snuf zout overheen.
  5. Rol van dit deeg 6 kleine balletjes en leg deze op de bakplaat.
  6. Druk de 6 balletjes met je duim zachtjes plat en schuif de havermout dadel koekjes voor 15 minuten in de oven.

Enjoy

Lees ook

Havermout dadel koekjes: lekker als tussendoortje

Super lekkere dadeltaart met walnoten

Havermout dadel koekjes: lekker als tussendoortje

Zo maak je supersnel pistache en framboos energierepen