Als je zin hebt in een heerlijk bakje verwarmende havermout is dit het perfecte recept voor jou. Vol met gezonde (en lekkere) ingrediënten weten we zeker dat dit recept je dag zal maken! Lees snel verder voor de bereidingswijze van deze havermout met kaneel en perzik.
Bereidingswijze havermout met kaneel en perzik
- Snijd de perzik in partjes/schijfjes en doe deze in een klein pannetje.
- Voeg hier de maple syrup aan toe en laat dit zachtjes bakken met wat kaneel. Houd de helft van de gebakken perzik apart om als topping te gebruiken en laat de andere helft in het pannetje zitten.
- Voeg hier de overige ingrediënten aan toe (de havermout, de amandelmelk en de banaan). Breng het zachtjes aan de kook en blijf goed roeren. Doe dit ongeveer 3-5 minuten.
- Voeg naar smaak nog wat extra zout en/of kaneel toe en leg er uiteindelijk de gebakken stukjes perzik op.
- Maak de havermout met kaneel en perzik af met een lepel pindakaas, een handje blauwe bessen en wat pompoenpitjes.
- Eet smakelijk!
Probeer ook eens deze havermout met zoete aardappel en vers fruit of deze mango smoothiebowl met havermout en kokos.