Perfect en stevig ontbijt voor als je een drukke dag voor de boeg hebt, of gewoon wilt genieten van een heerlijke pancake breakfast op de luie zondag ochtend. Hoe gezond ze zijn, kun je uiteindelijk zelf kiezen. Smelt wat chocolade en giet het over de pannenkoeken voor een heerlijk zoet ontbijt of gebruik wat Griekse yoghurt en fruit voor een gezondere versie. Deze kokos pannenkoeken zijn in ieder geval gluten -en lactose vrij en zijn binnen een handomdraai gemaakt.
Bereiding
- Meng in een kom de kaneel, kokosmeel en bakpoeder. Mix in een tweede kom de 2 eieren, banaan, vanille aroma en kokosmelk. Voeg deze twee vervolgens samen en mix tot een glas beslag.
- Verwarm wat boter of olijfolie in een koekenpan. Schenk ongeveer een eetlepel beslag in de pan. Zodra je bubbels ziet verschijnen (na 1 a 2 minuten) kun je de pannenkoek omdraaien
- Bak na het omdraaien de pannenkoek nog 30 seconden.
- Herhaal deze handeling tot het beslag op is.
- Eet de pannenkoeken met een topping naar keuze
Tip: Voor een gezonde topping pak een eetlepel Griekse yoghurt en snijd wat aardbeien. Eet dit op de pannenkoek.