Ontbijtbowls zijn echt mijn favoriet om de dag mee te starten. Ze geven je namelijk energie voor de rest van de dag. De havermout is lekker vullend, het fruit bevat veel vitaminen en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze ontbijtbowl bevat sowieso 1 van mijn favo vruchten: de passievrucht. Enjoy your morning met deze ontbijtbowl met passievrucht!
Bereiding ontbijtbowl met passievrucht en appel
- Doe de havermout, melk en kaneelpoeder in een blender, keukenmachine of gebruik een staafmixer. Meng tot er een gladde massa ontstaat
- Snijd 1 passievrucht door het midden en lepel deze uit. Doe het vruchtvlees bij de havermout en meng nogmaals
- Snijd de appel in kleine reepjes (zoals op de foto) en snijd de andere passievrucht in tweeën
- Pak twee kommen en verdeel de havermout over de kommen
- Verdeel de reepjes appel over de kommen en bestrooi deze met de amandelen en de kokossnippers
- Plaats in beide kommen een halve passievrucht voor het tropische effect
- Verdeel eventueel wat tuinkers over de bowls
Tip: Tijdens het eten van de bowl kun je het vruchtvlees van de halve passievrucht nog door de ontbijtbowl roeren, dit maakt de bowl extra fris en fruitig!