Af en toe een kleine treat is helemaal niet zo erg als dat iedereen altijd zegt en denkt. Je moet wel gelukkig blijven in je leven en daar horen natuurlijk leuke en lekkere dingen bij. Dit heerlijke recept van een pompoen cheesecake bar is niet gezond, maar wel echt super lekker. Een klein stukje kan echt wel af en toe. Veel mensen denken altijd dat dit soort treats erg moeilijk te maken zijn, maar eigenlijk valt dat heel erg mee. Je moet gewoon alles mengen, dan zet je het in de oven en klaar is het! Enjoy it 🙂
Bereiding pompoen cheesecake bars:
- Verwarm de oven voor op 160 graden
- Doe de boter en de koekkruimels in een bak en meng dit met elkaar
- Vet een ovenschaal in en vul de bodem met de koekkruimels
- Maak er een mooie, platte bodem van en laat dit rusten
- Voeg dan de roomkaas, de eieren, vanille en de suiker samen in een kom
- Meng dit tot je een mooi, glad beslag hebt
- Schenk dan de helft van het beslag over de bodem van de koekkruimels, en maak dit ook weer mooi plat
- Zet het in de vriezer zodat het een beetje hard kan worden
- Voeg aan het overgebleven beslag de pompoen toe en meng dit ook goed met elkaar
- Als het een mooi, glad beslag is schenk je dit weer over de verharde bodem heen.
- Zet het dan in de oven voor 30 minuten
- Meng daarna de boter, bloem, bruine suiker, en de kaneel met elkaar (mag grof blijven)
- Haal dan de pompoen cheesecake uit de oven en strooi het mengsel er overheen
- Zet het dan weer voor 20 minuten in de oven
Eet smakelijk!
Lees ook:
Kerst recept: Heerlijke pompoen soufflé met geitenkaas
Heerlijke healthy selfmade Bounty Bars
Treat meal: Peanut butter jelly cheesecake