Nu de horeca gesloten is, zit onze zaterdag lunch buiten de deur er even niet meer in. Gelukkig kunnen we thuis ook de lekkerste lunch bereiden. Deze comfort food sandwiches met aardappel en tomaat zijn hier namelijk perfect voor.


Bereidingswijze comfort food sandwiches

  1. Verwarm de oven voor op 225 graden.
  2. Pak het roggebrood en besmeer deze met mosterd. Beleg het brood vervolgens met aardappelplakjes, Pulled Oats en kruiden naar keuze.
  3. Besmeer het haverbrood met pesto en leg deze met tomatenplakken, Pulled Oats en basilicum.
  4. Mix als je wilt de eieren met de geraspte kaas en verspreid over het brood. Je kan er ook voor kiezen om alleen de geraspte kaas te gebruiken. Bak nu af in een voorverwarmde oven voor 10 minuten.

Eetsmakelijk!

Lees ook

Recept: comfort food sandwiches

Recept: shakshuka met tomaten-paprikasaus

Recept: comfort food sandwiches

Recept: comfort food sandwiches