Dit frisse en zoet/zure gerecht is zo klaar. Normaal gesproken word Pico de Gallo gemaakt met stukjes tomaat, maar deze is heerlijk zomers met verse mango. Super leuk als bijgerecht bij bij een van deze 6 lekkere Mexicaanse recepten, in de zomer bij een barbecue of gewoon als je zin hebt in een zomerse salsa! Ga voor dit recept wel op zoek naar de lekkerste verse mango, want hoe lekkerder de mango, hoe lekkerder de mango salsa.


Kijk voor je aan het recept begint even naar dit filmpje, waarin wordt uitgelegd hoe je je mango perfect snijdt.

Bereidingswijze

  1. Snijd de mango in kleine stukjes.
  2. Versnipper de ui, de koriander en de jalapeno (verwijder wel eerst de zaadjes).
  3. Doe alle ingrediënten samen in een kom. Pers er de limoensap over uit, strooi er wat zout over en roer goed door elkaar.
  4. Laat de mango salsa nu even rusten in de koelkast. Ten minste 1 uur, maar 2-3 uur is beter. Zo krijgt het voldoende tijd om te marineren.
  5. Combineer de mango met lekkere taco’s of wraps
  6. Eet smakelijk!

Benieuwd naar meer lekkere frisse Mexicaanse recepten? Probeer dan ook eens deze lekkere Mexicaanse vis taco’s