Ben jij ook zo dol op Tex Mex wraps? Probeer dan eens deze heerlijke vegetarische fajita van Santa Maria, een makkelijk en lekker vegetarisch gerecht! De zachte smaak van de zoete aardappel combineert heel lekker met de bloemkool, die de Santa Maria fajita kruiden goed opneemt. Resultaat: een overheerlijke combi!
Voeg de zonnebloempitten toe voor extra bite en serveer de fajita’s met een frisse komkommer en jalapeño salade. Serveer alle ingrediënten los op tafel in gezellige schaaltjes. Het gerecht kan zowel als lekkere lunch als diner. Smullen maar!
Bereidingswijze zoete aardappel fajita:
- Rooster de zonnebloempitten in een droge, hete pan en zet het apart.
- Rasp de zoete aardappel en bak het in olie in een hete pan. Haal de zoete aardappels uit de pan en leg het op een bord.
- Hak de ui fijn. Snijd de bloemkool in kleine roosjes en bak ze bruin in de pan samen met de ui.
- Doe de zoete aardappel terug in de pan en breng de zoete aardappel, bloemkool en de ui op smaak met de Fajita Seasoning Mix. Meng alles goed door elkaar.
- Hak en meng alle ingrediënten voor de komkommer en jalapeño salade.
- Verwarm de wraps volgens de beschrijving op de verpakking.
- Plaats de zonnebloempitten en fajitavulling op de tortilla’s.
- Vouw de tortilla’s dicht en voeg bovenop de gekruimelde feta toe. Serveer met de komkommer en jalapeño salade.